Over ons

Over ons

Getting your
nautical job done!
Any challenge,
any time!

Nautical Service Int. is gespecialiseerd in onderwaterwerkzaamheden en maritieme dienstverlening in Europa. Het bedrijf is operationeel in de binnenwateren en op zee en verleent een 24-uurs service.

De werkzaamheden worden onderwater en bovenwater uitgevoerd en zijn ten behoeve van de civiele onderwaterbouw, waterbouw, berging, scheepvaart, constructie en maritieme werken. Hierbij worden gekwalificeerde en gecertificeerde mensen en materieel ingezet zoals duikers, lassers, monteurs, werkschepen, kranen, pompen etc.

Daarnaast heeft ook de onderwater robot zijn intrede gedaan binnen ons bedrijf, wat de stap naar de toekomst in gang heeft gezet.

NSI WORKER
NSI WORKER

De NSI WORKER is een multifunctioneel werk- en duikondersteuningsvaartuig uitgerust met 4 punts afmeren of 2 demontabele spudpalen tot een waterdiepte van 15 meter. Voorzien van een compleet ingebouwd duiksysteem, inclusief een decompressiekamer, Hp/Lp compressoren. Het duiksysteem bevindt zich op het benedendek.

NSI SERVANT
NSI SERVANT

De NSI SERVANT is een bemanningsboot annex surveyboot, met plaats voor 10 passagiers en 2 bemanningsleden. De NSI SERVANT kan ook worden ingezet voor duikoperaties in de nabije kust- en kustwateren.

Diensten

24/7 service

Noodgevallen kunnen niet wachten op kantooruren.
Daarom zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.
Ons team kan op elk moment van de dag ingezet worden voor
urgente calamiteiten.

Neem contact op via
+31 118 236 053
Neem contact met ons op
Neem contact met ons op